ЗА НАС

Мебелна къща Венера е основана през 2000г. в гр. Велико Търново.

 Изработваме бутикови  мебели ,по индивидуален проект, произведени в  един единствен и неповторим екземпляр  с любов и внимание до последния детайл!

 Произвеждат се в собствена  производствена  база, където  екип от специалисти  разработва, произвежда, доставя и монтира корпусна и мека мебел –  дивани, холови ъгли, кухни, спални, антрета, детски стаи, секционни шкафове и др.

 Произвеждаме  ъглови дивани по зададен от Вас размер  и  дизайн.  Имаме богат избор на материи и цветови гами,  дамаски и еко кожа.

 Вносител сме и на висококачествени италиански дивани.

 

НАШИЯТ ЕКИП

 Нашата цел са доволните  клиенти. Разбираме , че предлаганите от нас продукти са важна покупка в живота ви. За някой от Вас това е първият собствен диван , за други дългоочаквано обновяване на дома.  Затова нашият екип от инженери и дизайнери не пести  времето си прекарано в консултация с Вас  до сътворяване на  Вашият мечтан  дом.

 

КАК РАБОТИМ

  Запознайте ни с особеностите на пространството с което разполагате, покажете ни снимки, скици от Вашето жилище. Ще ви изготвим оферта и след  одобрение  от Ваша страна, наш  специалист ще  Ви посети, за да снеме точни размери  и ще изработим  проект и 3D визуализации.  

   Гарантираме пълна прозрачност и коректност при подписване на договор.

 

ДОСТАВКА 

   Разполагаме със собствен транспорт и изпълняваме поръчки на територията на цялата страна.

 

en